szob2014910_01

Közel negyven fiatal utazott a nyár közepén Szobra, a Malomvölgyében tartott ifjúsági táborba, Békésről, Verpelétről és Szajláról. Az MPE Országos Cigánymisszió által is támogatott hét napos ifjúsági tábor legfőbb üzenete a közös mozgás és csapatban való közös gondolkodás volt.

Ábrahám rövid története jól példázta a beszélgetések, tanítások közepette a fő üzenetet, mely így hangzott a hét nap alatt: – Ahhoz, hogy bízz Istenben, előbb találkoznod kell vele, meg kell ismerned! Ábrahám találkozott vele, ennek következtében tudott a későbbiekben engedelmeskedni és véghez vinni nagy dolgokat.

A Szobra utazott fiatalság is hasonlóan cselekedett. A tábor ideje alatt számos program várta még a több településről érkezetteket. A túrázás, strandolás, csendes elmélkedés, csoportos foglalkozások egy közösségé kovácsolta a tábor lakóit.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »