kotaj_ifjusagitalalkozo_2020_03

2020. 09. 18-án a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Ciganymisszió Kótaji Gyülekezetében ifjúsági találkozóra került sor. Áldott alkalmon vett részt a közel 40 fős társaság, kiknek életkora 11-35 év között mozgott.

Dicsőítő dalokkal kezdődött a találkozó, melyet Rézműves Csaba buzdítása követett. Arról beszélt a fiataloknak, hogy ragaszkodjanak az Isten Igéjéhez, mert ez ad lehetőséget arra, hogyha eljön az az időszak, amit a Biblia utolsó időkként emleget – mely nagyon röviden e földi világunk végét és az isteni ítéletet jelenti – akkor mi elkerülhessük ezt az ítéletet, és részesei lehessünk az Istenben hívők reménységének, azaz az Elragadtatásnak!
Továbbá Rézműves Ábrahám a tékozló fiú története révén arra hívta fel a fiatalok figyelmét, hogy az otthon melege csakis az Atyai házban vár ránk, ezért szükséges, hogy visszatérjünk oda. (Lukács 15,10-24)

A fiatalok örömmel fogadták Isten Igéjét.

A szellemi eledel után sor került egy szeretetvendégségre is, amit egy jóízű beszélgetés követett.

Lakatos Róbert

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »