imadkozokisfiu

Kedves Imádkozó Testvérek!

1990-óta április 8. Nemzetközi Roma Nap, a roma kultúra ünnepe, mely felhívja a figyelmet a romák társadalmi helyzetére is.
Ez alkalomból arra kérünk titeket Krisztus szeretetével, hogy azon a napon tartsunk rendkívüli imádkozást, könyörgést (aki teheti, böjtöt is tarthat) a romákat érintő fontos imatémákért:
– A romák megtéréséért, roma ébredésért Magyarországon és egész Európában – hiszen tudjuk, hogy ez az egyetlen megoldás a romák problémáira.
– A különböző cigánymissziós szervezetek munkájáért, akik tevékenyen hirdetik az Evangéliumot a kirekesztetteknek, megvetetteknek.
– A romák között szolgáló missziómunkásokért, az ő családtagjaikért – mivel gyakran őket is hasonló támadások érik, mint azokat, akiknek szolgálnak.
– A roma házi csoportokért és gyülekezetekért, hogy gyarapodjanak, erősödjenek, és ne a kirekesztés, hanem a befogadás jelképei legyenek.
– A romákkal szembeni diszkrimináció megszűnéséért és a romákkal szemben gyűlöletet keltő emberekért, hogy Isten nyissa ki a szemüket, és lássák meg, hogy az igazi ellenség és a problémák forrása nem a romák, hanem az emberek szívében növekvő bűn.

Áldott imádkozást, sok szellemi átélést és mennyei kinyilatkoztatást kívánunk.
MPE Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »