logo

Thesszalonikabeliekhez írt 1. levél 5. rész 17-18. versek:
„szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra”

Isten kegyelme által munkatársaimmal péntekenként összejövünk imádkozni a munkahelyünkért: az MPE OCM Segítő Szolgálatért, vezetőinkért, munkatársainkért és egymásért. Abban a fél órában, amit Istennel és egymással töltünk, feltöltődést és a további utunkra, céljainkra még több hitet és ígéretet kapunk.

Ígéretünk van arra, hogy Isten velünk van a mindennapjainkban. Hitünk van arra, hogy Isten ad megoldást mindenre. Szem előtt tartjuk az Istennel való szoros együttlétet, nagyon sokszor, de inkább minden alkalommal csak az Ő hatalmas kegyelme tart meg bennünket. Az ima, ami erőt ad és előre viszi életünk.

Minden imameghallgatás mögött ott van a hálaadás a szívünkben, hogy is lehetne olyan, hogy csak kérnénk, de semmit meg nem köszönnénk. Hálákat adunk a közösen átélt mindennapjainkért, a sok jóért és a próbákért, amelyekben Isten velünk volt, van és hisszük, hogy velünk lesz.

Szűcs Mátyásné
Pécs

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »