logo

Thesszalonikabeliekhez írt 1. levél 5. rész 17-18. versek:
„szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra”

Isten kegyelme által munkatársaimmal péntekenként összejövünk imádkozni a munkahelyünkért: az MPE OCM Segítő Szolgálatért, vezetőinkért, munkatársainkért és egymásért. Abban a fél órában, amit Istennel és egymással töltünk, feltöltődést és a további utunkra, céljainkra még több hitet és ígéretet kapunk.

Ígéretünk van arra, hogy Isten velünk van a mindennapjainkban. Hitünk van arra, hogy Isten ad megoldást mindenre. Szem előtt tartjuk az Istennel való szoros együttlétet, nagyon sokszor, de inkább minden alkalommal csak az Ő hatalmas kegyelme tart meg bennünket. Az ima, ami erőt ad és előre viszi életünk.

Minden imameghallgatás mögött ott van a hálaadás a szívünkben, hogy is lehetne olyan, hogy csak kérnénk, de semmit meg nem köszönnénk. Hálákat adunk a közösen átélt mindennapjainkért, a sok jóért és a próbákért, amelyekben Isten velünk volt, van és hisszük, hogy velünk lesz.

Szűcs Mátyásné
Pécs

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »