Az MPE OCM Segítő Szolgálat Mezőkövesdi telephelye is megtartotta az Intézményi kerekasztal beszélgetést A „Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat feladatellátásának fejlesztése” című, TÁMOP-5.4.12-14/1-2015-0008 számú projekten belül. A szakmai diskurzuson Dr.Pusztai Csató Adrienn, polgármesternő, Tóthné Bukta Viktória és Pap Szabolcs a Családsegítő és Gyerekjóléti Szolgálat munkatársai, Baranyiné Petrik Mária, Szociális alapellátási referens, Derekas Sándor, jegyző, Aranyosiné Elek Ágota, a Művelődési Ház igazgatója, Oláh Ilona és Kákóczki Tiborné, főállású gondozónőink vettek részt. A nap során tárgyalt téma a kapcsolattartás és kommunikáció volt. Esetmegbeszélést is tartottunk, és megosztottuk egymással gondolatainkat, tapasztalatainkat az idősellátás, házi segítségnyújtás feltételeiről illetve megvalósításáról. Közösen gondolkodtunk arról is, hogy vajon megfelelő-e az idősellátás ma Magyarországon.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »