doboz-evangelizacio-2013-01

Az MPE OCM munkatársaiként 2012. október 24-én, szerdán ismét Doboz városába látogattunk el abból a célból, hogy Isten örömüzenetét hirdessük a helyi lakosoknak.

Az eddigi gyakorlattól eltérően most nem a város központjában lévő piactérre, hanem egyik kedves testvérünk otthonába, pontosabban udvarára szerveztük evangelizációs alkalmunkat, remélve, hogy így több embert tudunk megszólítani. Voltak, akik átjöttek hallgatni a Reménysugár Dicsőítő Csoport dicsőítését, valamint Petneházi Géza evangélista munkatársunk igehirdetését, de a félénkebbek a szomszéd ház kerítése mögül hallgatták alkalmunkat.

Nagyon áldott alkalomban lehetett részünk. Bízunk abban, hogy annak ellenére, hogy személyesen nem sokan jelentek meg, Isten üzenete a házakba így is eljutott.

doboz-evangelizacio-2013-02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »