doboz-evangelizacio-2013-01

Az MPE OCM munkatársaiként 2012. október 24-én, szerdán ismét Doboz városába látogattunk el abból a célból, hogy Isten örömüzenetét hirdessük a helyi lakosoknak.

Az eddigi gyakorlattól eltérően most nem a város központjában lévő piactérre, hanem egyik kedves testvérünk otthonába, pontosabban udvarára szerveztük evangelizációs alkalmunkat, remélve, hogy így több embert tudunk megszólítani. Voltak, akik átjöttek hallgatni a Reménysugár Dicsőítő Csoport dicsőítését, valamint Petneházi Géza evangélista munkatársunk igehirdetését, de a félénkebbek a szomszéd ház kerítése mögül hallgatták alkalmunkat.

Nagyon áldott alkalomban lehetett részünk. Bízunk abban, hogy annak ellenére, hogy személyesen nem sokan jelentek meg, Isten üzenete a házakba így is eljutott.

doboz-evangelizacio-2013-02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »