Tovább folytatódott a Prepare International nemzetközi keresztény szervezet és a Pünkösdi Cigánymisszió szervezésében zajló szemináriumsorozat, amelynek ezúttal a Lengyelországból érkezett Wieslaw Ziemba volt az előadója, aki jelenleg apostoli szolgálatokban vesz részt hazájában és külföldön.

Az idén indult képzéssorozat kiemelt célja, hogy az itt elsajátított ismeretekkel, szemléletmóddal hozzájáruljanak Isten királyságának építéséhez. A misszió megalakulása óta kiemelt figyelmet szán a gyülekezeti szolgálók képzésére, a mostani szeminárium előadója hosszú évtizedek tapasztalatát tudta megosztani a hallgatókkal.

„Jelenleg a Lengyelország Jézusért mozgalom vezetőjeként végzem a szolgálatomat, kiemelt célunk, hogy hazánkban ébredésért, és a nemzetünk gyökeres átalakulásáért imádkozzunk. Folyamatosan huszonnégy órás imaláncokat végzünk, amelynek látjuk is az eredményét” – árulta el az előadó, aki ezúttal Isten királyságának építését, működését helyezte középpontba.

Személyesen már sok éve foglalkozom ennek a témának a felfedezésével, mert úgy gondolom, hogy ez egy olyan kérdés, amely az összes többit is lefedi. Ezt a témát látjuk végigvonulni a Szentíráson, és Jézus is ezt emelte ki a saját tanításai között. A történelem során a királyság központú gondolkozást sajnos elveszítettük, de Jézus azt mondja, hogy az utolsó időkben ez a királyság lesz hirdetve mindenki számára tanúbizonyságként. Úgy érzem, hogy a történelemben most jött el annak az ideje, hogy erről a témáról különösen erős hangsúllyal beszéljünk” – fogalmazta meg Wieslaw Ziemba.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 25.
 • 2024. június 25. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »