epreskertfarsang

Figyelem! Figyelem! Közhírré tétetik! 2022. Február 25-én, előzőhét péntekén az Epreskerti óvoda dolgozói és óvódásai reméljük sikeresen elűztük az idei telet. Ezennel megkezdtük a 2022-es tavasz várását, új reményekkel és Isten gondviselő keze által!

Az egész előző hét a farsang jegyében zajlott le óvodánkban. A közös játék örömének kacajai és farsangi dalok vidám éneklése hallatszódott minden csoportból és még a folyosóról is. A folyosónk is farsangi színekben, díszekben pompázott. Mivel szerdán nem akárki látogatta meg a óvodás gyermekeket… egy igazi bűvész bácsi! Akinek támogatását és meghívását utólag is hálásan köszönjük az intézmény vezetőségének! Nagyszerű, érdekes egyszóval varázslatos előadást tartott a bűvész, hogy minden száj tátva maradt, ahogyan néztük egymás után a bűvészprodukciókat! Hihetetlen sikert aratott az egész mutatvány, de ahogyan fehér galambokból egy tündéri fehér cicát varázsolt, azt nehezen lehetett volna túlszárnyalni. Örök élmény marad a gyermekeknek és felnőtteknek is ez a látogatás, ebben biztos vagyok.

Pénteken pedig jelmezes farsangi mulatság vette kezdetét, evéssel-ivással, táncolással és különböző játékos programokkal. Először csoportonkénti játékos vetélkedők voltak a csoportszobákban. Ezután az egyik óvónőnk vezetésével táncház vette a kezdetét az óvoda folyosóján. Majd a két néptánc pedagógusunk csatlakozott hozzánk. Majd Okányi Mihály, Misi bácsi egy fergeteges cigánytáncot táncolt el nekünk, amit hatalmas örömmel, tapsolással díjaztak a gyermekek, felnőttek. Ezután szabad tánclehetőséget biztosítottak, amiben mindenki aktívan részt vett!

Gyere tavasz, várva várlak

Hozz zöld ruhát, fűnek, fának.”

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »