epreskertfarsang

Figyelem! Figyelem! Közhírré tétetik! 2022. Február 25-én, előzőhét péntekén az Epreskerti óvoda dolgozói és óvódásai reméljük sikeresen elűztük az idei telet. Ezennel megkezdtük a 2022-es tavasz várását, új reményekkel és Isten gondviselő keze által!

Az egész előző hét a farsang jegyében zajlott le óvodánkban. A közös játék örömének kacajai és farsangi dalok vidám éneklése hallatszódott minden csoportból és még a folyosóról is. A folyosónk is farsangi színekben, díszekben pompázott. Mivel szerdán nem akárki látogatta meg a óvodás gyermekeket… egy igazi bűvész bácsi! Akinek támogatását és meghívását utólag is hálásan köszönjük az intézmény vezetőségének! Nagyszerű, érdekes egyszóval varázslatos előadást tartott a bűvész, hogy minden száj tátva maradt, ahogyan néztük egymás után a bűvészprodukciókat! Hihetetlen sikert aratott az egész mutatvány, de ahogyan fehér galambokból egy tündéri fehér cicát varázsolt, azt nehezen lehetett volna túlszárnyalni. Örök élmény marad a gyermekeknek és felnőtteknek is ez a látogatás, ebben biztos vagyok.

Pénteken pedig jelmezes farsangi mulatság vette kezdetét, evéssel-ivással, táncolással és különböző játékos programokkal. Először csoportonkénti játékos vetélkedők voltak a csoportszobákban. Ezután az egyik óvónőnk vezetésével táncház vette a kezdetét az óvoda folyosóján. Majd a két néptánc pedagógusunk csatlakozott hozzánk. Majd Okányi Mihály, Misi bácsi egy fergeteges cigánytáncot táncolt el nekünk, amit hatalmas örömmel, tapsolással díjaztak a gyermekek, felnőttek. Ezután szabad tánclehetőséget biztosítottak, amiben mindenki aktívan részt vett!

Gyere tavasz, várva várlak

Hozz zöld ruhát, fűnek, fának.”

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 25.
 • 2023. március 25. 14:00

  Esemény: Istentisztelet Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 16:00

  Esemény: Házi csoport Nyírpilis

  Helyszín: Nyírpilis, Magyarország


   

 • 2023. március 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Debrecen

  Helyszín: Debrecen, Magyarország


   

 • 2023. március 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Hevesaranyos

  Helyszín: Hevesaranyos, 3322 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kápolna

  Helyszín: Kápolna, 3355 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Demecser

  Helyszín: Demecser, 4516 Magyarország


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Horgoson (Szerbia)

  Helyszín: Horgos - Szerbia


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 25. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Szajlán

  Helyszín: Szajla, Fenyves u. 17.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »
Legyünk hálásak mindenért!

Minden héten vasárnap délelőtt 8:50- kor láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot.

Elolvasom »
Megemlékezés a Reményhírben

Ünnepélyes iskolai megemlékezést tartottak a békési Reményhír Intézmény Jantyik Mátyás utcai székhelyén március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörése 175. évfordulójának alkalmából.

Elolvasom »