jatszohaz_telapounnepseg_2013_07

December 6-án délután, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Játszóházat  és Télapó ünnepséget rendezett, a Remény – Híd – Békésen élő hátrányos csoportok felzárkóztatása című projekt keretében a programba bevont óvodások és kisiskolások számára.

A Békés Városi Kulturális Központban megtartott eseményre a kisebb gyermekeket a szülők is elkísérték, így ők is részesei lettek a közös időtöltésnek. A résztvevők a téli ünnephez kapcsolódó ajándéktárgyakat készítettek: Télapót, hóembert és rénszarvast.

A Játszóház után a gyermekek közösen énekeltek gitáros előadók kíséretében a „Hull a pelyhes fehér hó”… kezdetű dalt. Kis idő elteltével, idén is tömött puttonnyal érkezett a Télapó.

A nagy szakállú mesélt az ide vezető útjáról és a napi történésekről. Ezután térdére ültette a gyermekeket és örömmel hallgatta verseiket, énekeiket és a fülébe súgott karácsonyi kívánságokat. A műsor végén, a résztvevő gyerekek és felnőttek örömére, a feneketlen puttonyából számtalan édességgel kedveskedett.

Zárásként a zenei előadók gondoskodtak a jó hangulatról, majd a szervezők aprósüteménnyel vendégelték meg a jelenlévőket.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések