Harmincöten pecsételték meg bemerítkezéssel az Úrral való kapcsolatukat Üllésen. Az esemény érdekessége, hogy a bemerítkezők között számos olyan Ukrajnából érkezett menekült volt, akik ateistaként lépték át az országhatárt.

A misszió munkatársai kezdetektől fogva fontosnak tartották az evangélium hirdetését, amelynek köszönhetően rengeteg életváltozás történt a menekült családok életében. A harmincöt bemerítkezett közül tizenketten voltak olyanok, akik a háború borzalmai elől jöttek hazánkba. A nem mindennapi ünnepségre egy gyönyörű halastónál, több mint háromszáz résztvevővel került sor. Az igehirdetést Rézműves Miklós, lelkipásztor tartotta, de dicsőítés és bizonyságtételek is elhangzottak a nap folyamán.

Kollégainkkal együtt családtagként próbáltuk kezelni a hozzánk érkezőket, ók pedig érezvén a szeretetet, elkezdtek rendszeresen gyülekezetbe járni, folyamatosan épültek a hitben. Volt, aki arról tett bizonyságot, hogy teljesen ateista, börtönviselt emberként rengeteg bűnt elkövetve élte a mindennapjait, de Magyarországon olyan változást vitt végbe benne az Úr, hogy az egész családjával együtt átadta Jézusnak az életét, és rendszeresen járnak a gyülekezetei alkalmakra. Ezek az emberek a mindennapokban bizonyították, hogy megértek a döntésre, látszanak a gyümölcsök az életükben. Isten kegyelméből nem túlzás ébredésről beszélni az esetükben ” – fogalmazott Péter Pál, lelkipásztor.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések