Harmincöten pecsételték meg bemerítkezéssel az Úrral való kapcsolatukat Üllésen. Az esemény érdekessége, hogy a bemerítkezők között számos olyan Ukrajnából érkezett menekült volt, akik ateistaként lépték át az országhatárt.

A misszió munkatársai kezdetektől fogva fontosnak tartották az evangélium hirdetését, amelynek köszönhetően rengeteg életváltozás történt a menekült családok életében. A harmincöt bemerítkezett közül tizenketten voltak olyanok, akik a háború borzalmai elől jöttek hazánkba. A nem mindennapi ünnepségre egy gyönyörű halastónál, több mint háromszáz résztvevővel került sor. Az igehirdetést Rézműves Miklós, lelkipásztor tartotta, de dicsőítés és bizonyságtételek is elhangzottak a nap folyamán.

Kollégainkkal együtt családtagként próbáltuk kezelni a hozzánk érkezőket, ók pedig érezvén a szeretetet, elkezdtek rendszeresen gyülekezetbe járni, folyamatosan épültek a hitben. Volt, aki arról tett bizonyságot, hogy teljesen ateista, börtönviselt emberként rengeteg bűnt elkövetve élte a mindennapjait, de Magyarországon olyan változást vitt végbe benne az Úr, hogy az egész családjával együtt átadta Jézusnak az életét, és rendszeresen járnak a gyülekezetei alkalmakra. Ezek az emberek a mindennapokban bizonyították, hogy megértek a döntésre, látszanak a gyümölcsök az életükben. Isten kegyelméből nem túlzás ébredésről beszélni az esetükben ” – fogalmazott Péter Pál, lelkipásztor.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »