Harmincöten pecsételték meg bemerítkezéssel az Úrral való kapcsolatukat Üllésen. Az esemény érdekessége, hogy a bemerítkezők között számos olyan Ukrajnából érkezett menekült volt, akik ateistaként lépték át az országhatárt.

A misszió munkatársai kezdetektől fogva fontosnak tartották az evangélium hirdetését, amelynek köszönhetően rengeteg életváltozás történt a menekült családok életében. A harmincöt bemerítkezett közül tizenketten voltak olyanok, akik a háború borzalmai elől jöttek hazánkba. A nem mindennapi ünnepségre egy gyönyörű halastónál, több mint háromszáz résztvevővel került sor. Az igehirdetést Rézműves Miklós, lelkipásztor tartotta, de dicsőítés és bizonyságtételek is elhangzottak a nap folyamán.

Kollégainkkal együtt családtagként próbáltuk kezelni a hozzánk érkezőket, ók pedig érezvén a szeretetet, elkezdtek rendszeresen gyülekezetbe járni, folyamatosan épültek a hitben. Volt, aki arról tett bizonyságot, hogy teljesen ateista, börtönviselt emberként rengeteg bűnt elkövetve élte a mindennapjait, de Magyarországon olyan változást vitt végbe benne az Úr, hogy az egész családjával együtt átadta Jézusnak az életét, és rendszeresen járnak a gyülekezetei alkalmakra. Ezek az emberek a mindennapokban bizonyították, hogy megértek a döntésre, látszanak a gyümölcsök az életükben. Isten kegyelméből nem túlzás ébredésről beszélni az esetükben ” – fogalmazott Péter Pál, lelkipásztor.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 25.
 • 2024. június 25. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »