„Fiam, ha bölcs a szíved, örül az én szívem is.” (Példabeszédek 23:14)

Ahogyan korábban arról hírt adtunk, „Módszertani megújulás a hátrányok csökkentésére” címmel, a Reményhír Intézményfenntartó Központ, partnerségben a sepsiszentgyörgyi székhelyű Fundatia Crestina Diakonia Filiala Stanfu Gheorghe szervezettel, Erasmus+ pályázatot valósít meg. A pályázat célja a két szervezet szakembereinek módszertani továbbképzése, illetve szemléletformálása. Az ősz folyamán idehaza és Romániában is részt vettek munkatársak egy-egy 30 órás képzésen, mely során a Kedvesház pedagógiai módszerrel ismerkedhettek meg. Ebbe a képzésbe a pályázat ideje alatt további pedagógusaink, munkatársaink kapcsolódnak még.

A pályázat megvalósítása október 11–13. között projektmenedzsment találkozó keretében a romániai munkatársak békési látogatásával folytatódott. Ebben a három napban meglátogatták és menedzsment, illetve szakmai egyeztetést folytattak a projekt vezetőkkel, a Reményhír Intézmény vezetőivel és szakmai munkatársaival annak érdekében, hogy az intézmények és azok munkatársai jobban megismerjék egymást, megosszák egymással tapasztalataikat, és elkezdődjön egy közös menedzsment és szakmai egyeztetés annak érdekében, hogy a pályázat céljául kitűzött közös pedagógiai módszertan megszülethessen.

A konzorciumi partner-munkatársak látogatást tettek a Reményhír Intézményfenntartó Központ és a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió székházában is, ahol megismerhették a szervezetek széleskörű országos működését.

A pedagógiai módszertani megújulás, a közös tanulás és új, közös utak keresése a pályázat további céljai és előttünk álló feladok, melyre Istenünk áldását, vezetését kérjük.

Tóth Anita

 

Jó kedvvel, nyitottsággal, szakmai egyeztetéssel zajlik az Erasmus+ pályázat megvalósítása 3

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »