rik-alomvar-karacsony-20201217_01

Idén december 17.-én jött el a karácsony az Álom-Vár Bölcsődébe. A dolgozók lelkesen díszítették a karácsonyfát, csomagolták az ajándékokat, hogy az ünnepségen minél több csillogó szempár, minél több boldog kisgyermek legyen.

Az idei rendkívüli helyzetre való tekintettel kicsit másként ünnepeltünk, mint a hagyományainkban szokás. Sajnos elmaradt a szülőkkel való karácsonyozás, az Adventi Vásár, a dolgozók maszkot viselve ülték körül a karácsonyfát, és külön csoportonként bontották az ajándékokat a gyermekek, így vigyáztunk egymásra és a gyermekekre.

De ez sem tudta elvenni a jókedvet, a meghittséget, az örömöt. Karácsonyi dalokat énekelve, hallgatva bontották a gyermekek az ajándékokat, ki megfontoltabban, lassabban, ki hevesen próbált mindent egy maga kicsomagolni, de mindenkinek jutott játék, amit az ünnepség után ki is próbálhattak. A konyha dolgozói is készültek egy kis meglepetéssel, üdítő, keksz, szaloncukor, és sok-sok gyümölcs került az asztalokra.

Úgy gondolom, idén karácsonykor is sikerült boldoggá tenni a bölcsőde kis lakóit.

Ezúton is kívánunk mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket, és Egészséges, Sikeres, Boldog Újévet!

Bulyákiné Virág Judit
bölcsődevezető
és a bölcsőde munkatársai

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »