ketegyhaza_karacsony_20101215_01

2010. december 15-én szerdán, és 17-én pénteken az EPK Országos Cigánymissziójának Szeretetszolgálata a kétegyházai, lőkösházai és kevermesi közösségeiben osztott karácsonyi csomagokat a gyerekek részére. A gyermekek nagy örömmel és várakozással voltak az alkalmak megkezdésekor.

Varga Mihály, a Szeretetszolgálat munkatársa köszöntötte a résztvevőket. Bevezető gondolataiban kiemelte, hogy az ajándékozás isteni tulajdonság, mivel mindenünk, amink van, az tőle származik. Ajándékot adni és elfogadni a szeretet kifejezése. Beszélt arról is, hogy az ajándék, amit szeretetből adott Isten, az különlegesen értékes, és mégis ingyen van, ezért elfogadni szintén a szeretet kifejezése.

Több gyermek, verset mondott, majd énekeltünk mindannyian. Három család kapott pénzbeli támogatást is, akik nem tudják megvásárolni a téli tüzelőt. Továbbá az iskolázási költségekhez is hozzájárult a Misszió.

Örömteli pillanatokban lehetett része a szolgálat munkatársainak. Látva a gyermekek örömét, megerősödött a vágy, hogy még több helyre eljusson a szolgálat, hogy örömöt és szeretetet vigyen a nehéz sorsú és nélkülözésben élő embertársainak.

Varga Mihály

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések