A Biblia szerint, az igaz istentisztelet: Meglátogatni az árvát és az özvegyet. A kecskeméti MPE OCM Segítő Szolgálat, karöltve a helyi pünkösdi gyülekezettel, a karácsony ünnepéhez közeledve tartós élelmiszereket tartalmazó Szeretetcsomagot vitt szét a városban, a rászoruló idős ellátottak körében.

Fontosnak tartjuk, hogy ebben a sokak által a magány, az elszigeteltség, a szeretetlenség miatt krízisként átélt ünnepnapok közeledtével egy kis reménysugarat vigyünk az elszomorodott embertársaink felé. Az idősek, akik életükben már annyit szerettek, törődtek másokkal, most elesett állapotukban kapjanak ők is vigaszt, békét, szeretetteljes ölelést. Kell, hogy átéljék, hogy rendkívül fontosak, értékesek, van még feladatuk, céljuk ezen a világon. Nagy izgalommal vásároltuk meg Szerdi Szilárd lelkipásztorral együtt a csomagokat, és hálás a szívünk, hogy krisztusi szeretettel látogathattuk meg az elesetteket. Újra megállapítottuk, milyen nagy öröm másokat felvidítani, örömet csalni a szomorkás arcokra. „Aki mást felüdít, maga is felüdül”- írja a Szentírás a felemelő igazságot.

Ezúton is köszönöm Szerdi Szilárd lelkipásztornak, és az MPE OCM Segítő Szolgálat vezetőségének a nagylelkű felajánlást, és lehetőséget a jótékony adományozásra.

Őszinte szívvel mondom, igazán jó helyre kerültek a csomagok. A könnyes, meghatódott tekintetek erről tanúskodtak…

Csupa nagy betűkkel: KÖSZÖNJÜK – az ellátottak nevében!

Lázárné Kocsis Zsuzsa

Kecskeméti telephelyvezető

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »