2018. december 12-én tartottuk meg karácsonyi műsorunkat az MPE OCM Segítő Szolgálat Pécs Telephelyen. 46 gondozottunk tudott jelen lenni a karácsonyi ünnepségen.

Egy ismert Biblia verssel (János 3,16) kezdtük az összejövetelünket: „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” Ünnepségünkön Hohmann Brigitta és 5 éves kislánya, Sztella mondtak egy-egy verset. Nagyon megható volt, ahogy a kislány a karácsony várásáról szavalt. Majd a méhecske bábcsoporttól nézhettünk meg egy karácsonyi bábdarabot „Szabad-e bejönni, Betlehemet mondani?” címmel. Nagyon szép volt, ahogy az élethű bábokkal előadták Karácsony igazi történetét. Kedves presbiterünk Fábián Tamás is ott volt, aki elmondta és átadta számunkra a Biblia üzenetét. Balogh Anita és Huszty Lajosné szintén megörvendeztetett bennünket két nagyon szép verssel, és a műsorunk végén a kollégákkal elénekeltünk egy közös éneket.

Az ünnepségünk befejezéseként megvendégeltük a jelenlévő időseket, finom házi süteménnyel és üdítővel kínáltuk őket, majd egy rövid beszélgetés után mindenki feltöltődve ment haza.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »