tininap20190524_01

Május 24-én az MPE OCM fenntartásában lévő Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában Tini napot rendeztünk az iskola diáksága számára. A gyerekek katonai bemutatót nézhettek végig, tűzszerész eszközöket, aknakereső kutyát és sok más érdekességet láthattak. Ezúton is köszönjük a Magyar Honvédség lelkiismeretes segítségét és azt, hogy rendelkezésünkre álltak.

Felsősök, alsósok több állomásos sorversenyben is részt vettek osztályok szerint, illetve a nap zárásaként hátra volt még egy különleges meghívott vendég előadása. Vatai Gyula, volt váci börtönparancsnok beszélt a gyerekeknek arról, hogy milyen munkája és beosztása volt a börtönben. A jelenlévők érdeklődve hallgatták őt, amint arról beszélt őszintén, hogyan ismerte meg Jézust és lett hívő keresztény, amiben a már korábban megtért fogvatartottak imái játszottak közre.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy újabb iskolai programot valósíthattunk meg, és örök-érvényű üzenetet juttathatunk el az iskolásokhoz!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »