2012. október 4-én a kecskeméti Segítő Szolgálat 7 darab kerékpárt kapott munkaeszközként. A gondozónők nagy lelkesedéssel fogadták a jó hírt, és örömmel siettek be az irodahelységbe, hogy megnézhessék és kipróbálhassák új „munkatársukat”.

Nagy könnyebbséget jelent számukra, hogy a kerékpárok használatával rugalmasabb lesz a munkabeosztásuk, hiszen ebben a nagyvárosban sokszor hosszú idő telik el egy-egy busz várakozásánál. A biciklik használatának nálunk az Alföld is kedvez, hiszen nem kell dombra feltekerni, mindenhova sík út vezet.

Reméljük még sokáig nem lesz hideg, illetve nem lesz túl esős az ősz, így a drága idős ellátottjainkat kerékpárokkal látogatják a gondozónők.

Lázárné Kocsis Zsuzsa

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »