ketegyhaza-evangelizacio-2013-01

Október 25-én, pénteken, Kétegyházán evangelizációs istentiszteletre került sor. 50-60 ember jött össze, hogy részt vegyenek a rendezvényen. Alkalom előtt már gyülekeztek az emberek várva a zákányszéki lelkipásztort, Péter Pált, aki szolgált már itt a tavalyi évben, a kétegyházi romák között. Istenhez való közeledésre, megtérésre buzdítóan hangzott el a bibliai idézet: És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, a mely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el; és minden munkájában jó szerencsés lészen.” (Zsoltárok 1:3) Az igehirdető beszélt arról, hogy ma az emberek elgyötörtek, boldogtalanok. De szót ejtett a változtatás lehetőségéről és módjáról, az Istenbe vetett hitről is.

A tekintetek elárulták, a jelenlévők megértették az egyszerű, de erőteljes üzenetet: Isten mentőövet dob a reménytelenségben fuldoklók számára!

V. M.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-20200924_03
Ismét tudtunk segíteni

Fiatalok kértek segítséget a Békési SZERETETPONTTÓL, hogy előrébb jussanak és boldoguljanak a mindennapokban. Sok hátrányos helyzetben élő családapa és családanya fáradozik nap, mint

Elolvasom »