Az MPE OCM missziós munkatársai rendszeresen tartanak istentiszteletet a kevermesi gyülekezetben. Az egyik augusztusi alkalomra is 20–25 személy jött el, akik nagy lelkesedéssel énekeltek és dicsőítették Istent.
Az igehirdető arról beszélt, hogy, amikor valaki megtér, akkor elhagyja bűneit és ezután csak Istennek tetsző módon akar élni. Többé nem élhet úgy, ahogyan addig élt, amíg nem ismerte Istent.
Nem térhet vissza régi életéhez, hiszen most már Isten gyermeke lett. Törekedni fog arra, hogy olyan közösségbe járjon, olyan barátai legyenek, akik Istenhez tartoznak.
A 2Korinthus 6,14 azt írja: „Ti nem olyanok vagytok, mint a hitetlenek, ezért ne kapcsolódjatok hozzájuk!”
Isten Igéje a 2Korinthus 6,18-ban azt mondja: „Édesapátok leszek, ti pedig a fiaim és lányaim lesztek, így szól a mindenható Úr.” Ezért kitartóan és teljesen szánjuk oda magunkat és egész életünket Istennek, hiszen méltó rá! Isten megtisztított és elkülönített minket a maga számára, elfogadott minket Jézus Krisztus nevében.

Mi az élő Isten temploma vagyunk, ahogyan Isten maga mondta: „Velük együtt fogok lakni, és közöttük járok, Istenük leszek, ők pedig népemmé lesznek.”

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések