Az MPE OCM missziós munkatársai rendszeresen tartanak istentiszteletet a kevermesi gyülekezetben. Az egyik augusztusi alkalomra is 20–25 személy jött el, akik nagy lelkesedéssel énekeltek és dicsőítették Istent.
Az igehirdető arról beszélt, hogy, amikor valaki megtér, akkor elhagyja bűneit és ezután csak Istennek tetsző módon akar élni. Többé nem élhet úgy, ahogyan addig élt, amíg nem ismerte Istent.
Nem térhet vissza régi életéhez, hiszen most már Isten gyermeke lett. Törekedni fog arra, hogy olyan közösségbe járjon, olyan barátai legyenek, akik Istenhez tartoznak.
A 2Korinthus 6,14 azt írja: „Ti nem olyanok vagytok, mint a hitetlenek, ezért ne kapcsolódjatok hozzájuk!”
Isten Igéje a 2Korinthus 6,18-ban azt mondja: „Édesapátok leszek, ti pedig a fiaim és lányaim lesztek, így szól a mindenható Úr.” Ezért kitartóan és teljesen szánjuk oda magunkat és egész életünket Istennek, hiszen méltó rá! Isten megtisztított és elkülönített minket a maga számára, elfogadott minket Jézus Krisztus nevében.

Mi az élő Isten temploma vagyunk, ahogyan Isten maga mondta: „Velük együtt fogok lakni, és közöttük járok, Istenük leszek, ők pedig népemmé lesznek.”

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »