Horvátországból érkezett annak a kétnapos szemináriumnak az előadója, amelynek során elsődlegesen a királyság központú gyülekezetek építésébe tekinthettek bele a Pünkösdi Cigánymisszió szolgálói.

A Prepare International nemzetközi keresztény szervezet képzéssorozata idén indult a misszió munkatársai számára azzal a kiemelt céllal, hogy az újfajta szemléletmód hozzájáruljon a gyülekezetek számának növeléséhez.

Július 10-én és 11-én az öt részből álló antiókiai kurzus negyedik alkalmára gyűltek össze a hallgatók, az előadásokat Oliver Buljat lelkipásztor, PI tréner tartotta, akit Durkó Albert misszióvezető köszöntött a program elején.

Ha egy gyülekezetnek nincs királyság központú gondolkodásmódja, akkor önmagáért fog élni. Bár az üdvösségért fognak dolgozni, de nem azért, hogy Isten királyságának hatása legyen a teremtett világra. Fontos, hogy a gyülekezetek működésük során lássanak túl önmagukon. A királyság központú gyülekezetekre jellemző, hogy minden tagja nagyon komolyan kiveszi a részét a szolgálatokból” – emelte ki érdeklődésünkre Oliver Buljat.

A Prepare International és a misszió közös szervezésében 2025. februárjáig további szemináriumokra is sor kerül majd.  A folyamatos képzésekre kiemelt figyelmet fordít a Pünkösdi Cigánymisszió vezetése, amely programok felkészítik a szolgálókat a kihívásokkal teli helyzetekre, elmélyítik hitüket és megalapozott ismereteket adnak nekik a keresztény tanításokról.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. december 5.
 • 2023. december 5. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Jézus hív, ha megfáradtál

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »