A szerbiai Kishegyesen jártak missziós munkatársaink, július 20-án. Az MPE OCM munkatársa meghívásra érkezett a többnyire romákból álló kis gyülekezetbe. Mindig nagy öröm a találkozás, és nem volt ez aznap sem másképp. Most is buzgó szívvel, hálaadással, Istent dicsőítő énekekkel áldottuk Isten hatalmas nevét. A problémák ellenére, a jelenlévők nagy odafigyeléssel hallgatták Isten igéjét.

Mi Isten terve az ember életével? Miért nem engedte Isten, hogy az ember elvesszen? – tette fel a kérdést az igehirdető, Sötét László, és választ is adott az Isten igéje alapján. Isten nagyon szeret minden embert, a bűnt pedig gyűlöli, mert jó terve van velünk. Miért adta volna az Ő egyszülött Fiát, ha ez nem így volna. A Biblia azt mondja a János 3:16 versben: „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülőtt fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

Ragadjuk meg Isten hatalmas szeretetét, és fogadjuk el Krisztus Jézus megváltó kegyelmét! Értünk halt meg a kereszten, azért, hogy nekünk ne kelljen meghalnunk bűneinkben. Az ő vére által nyertünk megigazulást.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések