December 13-án az MPE OCM két munkatársa és egy önkéntes érkezett a szerbiai Kishegyesre a helyi gyülekezet pásztorának meghívására.

Először is Sötét László tolmácsolta a misszió vezetőinek üdvözletét, köszöntötte az egybegyűlteket, majd az ige figyelmes hallgatására buzdította őket. Ezután Isten áldását kérte a gyülekezetre és Szerbiára egyaránt!

Megdöbbenéssel, de egyben örömmel hallgatták végig a jelenlévők Ceglédi Béla bizonyságtételét, melyben életének legfontosabb eseményeit tárta a hallgatóság elé.

Ezután Krizsanyik Győző szolgálata következett. Igehirdetésének alapjául az Apostolok Cselekedetei 3. részének első tíz verse szolgált. Az igehirdető Péter és János csodálatos gyógyításának történetéből azt emelte ki, hogy az apostolok így szóltak a sántához: „Nézz mi reánk!”

Figyelmeztetett mindenkit, hogy nekünk is ezt kell tennünk. Fel kell néznünk Jézusra. Emeljük tehát tekintetünket őreá, és soha ne vegyük le róla!

S. L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
tiszaberceli_2020_02
Az igazi istentisztelet

 A Szabolcs Szatmár Bereg megyei Tiszabercelben, azon belül is a cigánysoron jártak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Kótaji Gyülekezetének és a Kótaji

Elolvasom »