A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálat Zákányszéki SZERETETPONT újra akcióba lendült. Ezúttal Kiskunhalason adományoztunk bútorokat nehéz helyzetben lévő családoknak szeptember 11-én.

A zákányszéki SZERETETPONT Facebook oldalára (https://www.facebook.com/mpe.szeretettszolgalat) bejövő kérések közül most három család vágyát sikerült teljesítenünk, akik teljes hálószobabútorokat, íróasztalokat, számítógépasztalokat, valamint fürdőszobabútorokat kaptak. Felemelő érzés volt látni az örömkönnyeket, a boldogságot az arcukon, hogy mennyire vártak bennünket, és hogy minden kisebb apróságnak örülni tudnak. Ezért csináljuk, ez az, ami megfog bennünket!

Hála Istennek eléggé elterjedt a hírünk a környezetünkben, így sokan, akik eladnak egy házat, nekünk szólnak, hogy takarítsunk ki, cserébe megkapjuk a bútorokat ingyen. A felajánlott bútorok most is ezekből az eladott, kiürítendő lakásokból származtak, amiket ezúton is köszönünk a felajánlóknak!

Mottónk továbbra is: „Segíts, hogy segíthessünk!”

Péter Pál Nátániel

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »