edesanyakgyongye_bekes_2020_04

Olyan sikeresnek bizonyult a „Remény – Híd” projekt keretén belül szervezett “Édesanyák gyöngye” elnevezésű program, hogy a háziasszonyok önkéntes alapon női klubot alapítottak. Az első Nőklubot június 11-én tartották a békési Csillagpontban. A klub tagjai Baloghné Huszár Anikó vezetésével kezdték meg klubfoglalkozásukat.

A Nőklub tagjai úgy határoztak, hogy minden második héten, szerdán találkoznak a Csillagpontban. A társalgási témákat is meghatározták: a női szerepek, nőiesség, család, önismeret, barátság, közösséghez tartozás, értékek, hagyományok, sütés-főzés, problémakezelés, tapasztalatcsere.

A békési hölgyek izgatottan várják a találkozókat, ahol meghallgatják egymást, és természetesen készek minden új téma megvitatására is.

Nőkről nőknek – mindenkit vár egy nyitott közösség, melynek tagjai számítanak egymásra!

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »