Munkavégzés helye: Békés.

Rendelkezel mérlegképes könyvelői végzettséggel és tapasztalattal? Korábbi munkahelyeiden hozzájárultál a pénzügyi osztály pontos, határidőket betartó és zökkenőmentes működéséhez? Ebben az esetben hirdetésünk Neked szól.

Szervezetünk országos hálózattal rendelkezik és békési székhelyére, központi irányítást végző csapatába keres precíz, proaktív munkatársat. A szervezetet összetartás, befogadás és eredmény-orientáltság jellemzi. Modern, korszerű, rendezett irodai környezetben pozitív munkahelyi légkör és szabályozott működés vár.

A tevékenységek széles skálája miatt változatos feladataid lesznek: teljeskörű könyvelést végzel majd, és a te felelősséged lesz a havi és éves zárások, bevallások, adatszolgáltatások, statisztikák készítése. Aktívan részt veszel majd a beszámolók előkészítésében. A törvényi változások nyomon követése mellett egyéb könyveléshez kapcsolódó feladatokat fogsz ellátni.

Ez egy magas fokú precizitást igénylő munkakör, ahol valóban a gazdája és felelőse leszel a munkakör eredményeinek.

Lelkiismeretes munkádért cserébe mind emberi mind anyagi megbecsülésre számíthatsz, továbbá céges laptopot, mobiltelefont és éves ruhavásárlási támogatást biztosítunk. Ez a munkakör támogatja a szakmai fejlődésedet, és lehetővé teszi a számodra, hogy egy magas színvonalon dolgozó pénzügyi csoport egyik fontos tagja legyél. 

Elvárások:

  • középfokú végzettség, mérlegképes könyvelői végzettség (vállalkozási szakirány);
  • tapasztalat: 3 év releváns szakmai tapasztalat;
  • számítógépes ismeret: MS Office programok ismerete.

Állás, munka területe:

  • pénzügy, könyvelés;
  • könyvelés.

Jelentkezz egy öt perces kérdőív kitöltésével: https://tech.performia.com/jobs/21158.23.56041

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »