A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Kótaji Gyülekezete is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amit Balogh László, Lakatos Róbert és Tóth József megálmodott.

A szervezők célja az volt, hogy egy olyan programot szervezzenek, amelyen a település teljes lakossága egymást segítve részesülhet „egy csepp szeretetben”. További célként fogalmazódott meg az is, hogy segítséget nyújtsanak mindazoknak az embereknek, akik nehéz körülményeik miatt szükséget szenvednek.

A programban – még a járványveszély előtti idősazkban – nagy örömmel vett részt a Kótaji Önkormányzat, a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Kótaji Gyülekezete, valamint helyi vállalkozók, civilek, boltosok, és a helyi általános iskola munkatársai, diákjai.

A színes program részeként szeretetvendégségre hívtuk a megjelenteket, melynek keretén belül ingyen ételosztásra is sor került, ahol tízféle étel közül lehetett választani. A fiatalokra gondolva, külön program is megszervezésre került, melynek kapcsán személyes beszélgetésekre és az evangélium megismerésére is lehetőség adódott. A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata jóvoltából, sor kerülhetett játékok, cipők és használtruhák kiosztására is.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak minden támogatónak, segítőnek, akik valamilyen formában részt vettek a program sikeres megvalósításában, abban a reménységben, hogy még lesz folytatás.

Lakatos Róbert

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések