800szeretetcsomag_2015_01

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának segítőcsapata az elmúlt Karácsonykor sem tétlenkedett, hanem a rászoruló családok gyermekei javára összegyűjtött adománycsomagokat az ország több mint 22 településén osztotta szét.

Karácsony közeledtével sokan díszbe öltöztetik a lakásukat, és a szívüket. Munkatársaink és sok önkéntesünk olyan családokhoz is vittek csomagokat, ahol kizárólag ez volt a karácsonyi ajándék. A felajánlott adományoknak köszönhetően, a Szeretetszolgálat közel 800 csomaggal szerezhetett örömet a rászoruló gyermekeknek. Nagy örömmel fogadták a szeretetcsomagokat Verpelét, Sükösd, Tiszabő, Tiszabura, Paszab, Ibrány, Hajdúhadház, Demecser, Nyírvasvári, Nyírmihálydi, Szeged, Kunágota, Földes Zákányszék, Bordás, Üllés, Domaszék, Horgos, Szeged, Mezőberény, Körösnagyharsány, Csorvás, Sarkad településeken.

Ezúton is köszönjük azoknak a kedves adakozóknak, akik a felhívás hatására 2014-ben is hozzájárultak adományukkal a Karácsonyi Szeretetcsomagok osztásához! De hálásak vagyunk Istennek munkatársaink és az önkéntesek munkájáért is!

Adománygyűjtő akcióink az év minden napján élnek, így szeretettel várjuk a jókedvű adakozók felajánlásait szeretetszolgalat@remenyhir.hu e-mail címen, vagy a +36 70 315 9427 telefonszámon.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »