nyirvasvari20120314_01

Két ingatlant vásároltunk két olyan településen, ahol már régóta jelen van a misszió, és sok embert ér el közvetlenül, de még nem volt gyülekezeti és missziós házunk.
Az egyik ilyen település Nyírvasvári.


A munkálatok már javában folynak az új missziós központ már kezd körvonalazódni, amellett hogy épül a fizikai ház, annál lelkesebbek a helyiek. A gyülekezet 30-40 főből áll, eddig egy kis házban jöttek össze, de hamar belátták, hogy a növekedések egyik feltétele az is, hogy nagyobb helyen jöjjenek össze.


A házban helyet kap egy gyülekezeti terem, egy missziós iroda, ahol iskoláskorú gyerekeknek segítenek majd felzárkózni, lesz a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának raktára, és egy szolgálati lakás is!
Amint az épület elkészült egy ünnepélyes épületátadást szervezünk, amikor birtokba vesszük az új ingatlant, és folytatjuk a munkát!

Mike-Sötét Denisz

nyirvasvari20120314_05

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »