ketegyhaza-evangelizacio-201808-01

Augusztus 7-én, Kétegyházán a Nagy Sándor utcai óvoda épületében tartott evangelizációt az MPE OCM gyülekezet-plántáló csoportja.

Közel negyvenöt ember jött össze az alkalomra. Kétegyházáról és a környező településekről is A zákányszéki Péter Pál lelkipásztor hirdette Isten üzenetét, a vele érkező dicsőítő csapat pedig énekelt az evangelizáció alatt.

A lelkipásztor beszélt egy bűnös nőről, aki jobban szerette Jézust, mint Izrael vallási vezetői, akik csak képmutatásból közeledtek Isten fiához. Ezzel bemutatta a hamis kereszténység mibenlétét is. (Lk 7,37-50)

Az embereket mélyen érintette a tíz szűz példázata, amely megkülönbözteti az igaz és hamis kereszténységet. Az igazak azok, akik békességre és megszentelődésre törekszenek, hogy megláthassák Istenüket (Zsid 12,14), és azok, akik megmossák és megfehérítik ruháikat, életüket (Jel 7,14-15.)

Az emberek megérintve, sírással reagáltak a hallottakra, mégis boldogan és örömmel tértek otthonaikba.

Ezen a napon többen megértették Isten szeretetét, melyet Isten személyválogatás nélkül kínál mindannyiunk számára.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »