szeghalom-evangelizacio-2013-01

2013. szeptember 6-án, a délutáni órákban, különleges közösségi alkalmat tartott az MPE Országos Cigánymisszió Szeghalmon. A találkozó célja a helyi házi csoport népszerűsítése volt, valamint más házi csoportokkal való összeismertetésére.

– Nemrég Bélmegyeren tartottunk szalonnasütéssel egybekötött evangélizációs alkalmat az ottani csoport számára. Szeghalom már a második állomás, – számolt be Sötét László, az MPE OCM szeghalmi házi csoportjának vezetője. Ugyanazokkal a program elemekkel készültek Szeghalomra is, mint Bélmegyerre. – Szalonnasütés, kötetlen beszélgetés melletti zenés délutánt tartottunk a helyiek számára. Közel 20 fő jött el és vett részt a házi csoport evangelizációs alkalmán.

Sötét László beszélt a lakosság felé való közeledés céljáról. – Lazább, kötetlen programmal szerettünk volna nyitni az itt élők felé, hogy megismerjenek bennünket, itteni házi csoportunkat, tanításainkat és annak céljait. Beszéltünk a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszióról, annak munkájáról, célkitűzéseiről. Célunk, hogy minél többen hallják Isten üzenetét. Hisszük, hogy hit, az Evangélium ereje által tud felemelkedni és megváltozni a cigányság, úgy országosan, mint itt, Szeghalmon is. A megtért cigányság pedig az egész magyar társadalom számára áldás lesz.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
rik-erdoskamill-2021-22-kiemelt
Várjuk a leendő szakiskolásokat

A Reményhír Intézmény Erdős Kamill Szakképző Iskolája szeretettel várja a leendő szakiskolásokat! Családias közösség, jó hangulat, akár kiemelt ösztöndíj, elhelyezkedési lehetőségek. Havi 32

Elolvasom »