Utolsó állomásához érkezett a Lélekben rendben elnevezésű programsorozat, amely a Pünkösdi Cigánymisszió központjában, elsősorban a fiataloknak igyekezett széleskörű ismereteket nyújtani a sikeres életkezdéshez.

A rendezvénysorozat tematikája kiterjedt a testi-lelki egészségtől kezdve a generációk esélyein át egészen a hitéleti kérdésekig, sőt az oktatási és elhelyezkedési lehetőségekről is szó esett.A hat alkalom során mintegy száz részvevő diák részére havonta megrendezett előadásokat neves szakemberek tartották, akik nem csupán elméleti ismereteket közvetítettek, hanem személyes tapasztalataikat is megosztották a hallgatókkal. A legutóbbi eseményen Durkó Albert misszióvezető is köszöntötte a jelenlévőket, Surman László hitéleti-missziós főigazgató a programsorozat zárásaként a lebonyolításért köszönetet mondott a misszió vezetésének, az önkéntes segítőknek és a résztvevőknek egyaránt. Az utolsó alkalom vendégei az MPE OCM országos presbiterei voltak: Péter Pál, Balog Sándor és Rézműves Miklós a megismerés, megbocsátás és megbékélés témájában osztották meg gondolataikat mindannyian hangsúlyozva a hit szerepét a helyes életvitel kialakításában, a problémák sikeres megoldásában.

Az igazi megbocsátás olyan erő és szabadság, amiről nem lehet eleget beszélni. A megbocsátás hiánya egy csapda. Példa lesz az életedben, akire haragszol, mert mindig ő fog a fejedben járni. Nem azért szükséges elengedni, mert a másik megérdemli. Én érdemlem meg a szabadságot” – hangzott el a beszélgetés során.

A Lélekben rendben programsorozat elérte célját, hogy ne csupán információkat közvetítsen, hanem közösséget építsen és segítsen abban, hogy a fiatalok magabiztosabban lépjenek ki az életbe.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 13.
 • 2024. június 13. 17:00

  Esemény: Házi csoport Körösnagyharsány

  Helyszín: Körösnagyharsány, 5539 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 17:00

  Esemény: Házi csoport Nyírpilis

  Helyszín: Nyírpilis, Magyarország


   

 • 2024. június 13. 17:00

  Esemény: Istentisztelet Hajdúhadház

  Helyszín: Hajdúhadház, Magyarország


   

 • 2024. június 13. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberény

  Helyszín: Mezőberény, 5650 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskunmajsa

  Helyszín: Kiskunmajsa, 6120 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Mezőtárkány

  Helyszín: Mezőtárkány, 3375 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Házi csoport Rohod

  Helyszín: Rohod, 4563 Magyarország


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Ifjúsági alkalom Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Kossuth u. 24. Közösségi Ház


   

 • 2024. június 13. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerben

  Helyszín: Eger, Malomárok u. 1.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Rohodi Istentiszelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Vadasparki kirándulás

A Segítő Szolgálat szegedi közösségi pszichiátriai ellátásának aktív szabadidő eltöltést támogató közösségi programja valósult meg június 4-én. A kliensek és hozzátartozóik egy keddi

Elolvasom »