A 2017/2018-as tanévet nagy lendülettel kívánjuk kezdeni. Így van ezzel minden szülő, pedagógus, talán még a diákok is, bár ők egy kis ideig vissza-vissza vágynak még a nyári szünetbe.

A Magyar Pünködi Egyház Cigánymissziójának fenntartásában lévő Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában is nagy lendülettel csaptunk bele az új iskolai évbe, rögtön a már hagyományszerű és a gyerekek körében méltán népszerű Tini Nappal indítva.

Szeptember elsején alsósok és felsősök külön-külön, játékos feladatokkal megmozgatva, szórakoztatva, vidáman vágtak neki a tanévnek. Külön színfoltja volt az idei első Tini napnak Makra Péter, aki táblarajzzal mutatta be és mondta el igen közérthető módon az evangéliumot a gyerekeknek. Feszült figyelem és csend kísérte beszámolóját, ami még a tanároknak is szemet szúrt. Ezúton is köszönjük kreatív és szép munkáját!

Az alsósok és a felsősök is egyaránt kapták útravaló, motiváló igei gondolatokat. Arra bíztatuk őket, hogy hozzák ki magukból a legjobbat és adjanak bele minden tőlük telhetőt, hogy szép eredményeket érjenek el tanulmányaik során.

Nem vesszük fél vállról, hogy Isten kegyelméből ilyen sok gyereknek van alkalmunk elmondani az örömhírt. Ahogy e sorok írója végig nézett rajtuk, a végtelen hála érzet tört utat gondolatai közt. Sok kihívás, próba előtt állunk még együtt, de Isten jósága az, hogy velük együtt lehetünk, foglalkozhatunk velük.

Nem utolsó sorban köszönjük a pedagógusok segítségét, számunkra az ő jelenlétük, támogatásuk sem magától értetődő. Köszönünk mindent! Legyen az idei egy lendületes tanév!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
rik-erdoskamill-2021-22-kiemelt
Várjuk a leendő szakiskolásokat

A Reményhír Intézmény Erdős Kamill Szakképző Iskolája szeretettel várja a leendő szakiskolásokat! Családias közösség, jó hangulat, akár kiemelt ösztöndíj, elhelyezkedési lehetőségek. Havi 32

Elolvasom »