A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának munkatársai június 28-án Magyarittabéra látogattak, hogy szolgálatot végezzenek a helyi gyülekezetben, erősítve ezáltal a helyiekkel a kapcsolatokat. Elsőként Sötét László szólt a gyülekezethez, a bibliából idézett és bizonyságtétellel buzdította hitre a jelenlevőket. Ezt követően énekeket énekelve együtt dicsőítették Istent. Az igei szolgálatot Horváth Béla missziós munkatárs végezte. Az Apostolok cselekedetei 3. fejezetének első tíz versét olvasta fel, ahol egy koldus csodálatos gyógyulásának lehetünk tanúi. Az igehirdető kifejtette, hogy csak akkor kezdhetünk másoknak szolgálni, ha megismerjük Jézust, ahogy ezt Péter és János apostol is tette. Ők, Jézus tanítványai a názáreti Jézus nevében gyógyítottak így szólva a sántához: „Kelj fel és járj!” Ha ismerjük Istent, és szolgáljuk, látni fogjuk a csodáit.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »