Az MPE OCM missziós munkatársa két önkéntessel látogatott a magyarittabéi gyülekezetbe augusztus 24-én. Az önkéntesek énekekkel és bizonyságtétellel szolgáltak a jelenlevők felé.

A prédikáció engedelmességre figyelmeztette a jelenlévőket. Jézus parancsot adott tanítványainak mielőtt felment a mennybe: „Tanítsátok őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek.” (Máté,28:20) Ennek alapján egyértelmű, hogy Jézus minden parancsának engedelmeskedni kell. Nem válogathatjuk ki a tetszésünk szerinti parancsokat, amiket szívesen megteszünk, és azokat, melyeket szeretnénk kihagyni az életünkből!

Ha valóban szeretjük Jézust, örömmel engedelmeskedünk neki, ám ha rosszak az alapvető motivációink, teher lesz az életünkben az isteni akaratnak engedni.

S. L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »