Egy kisebb csoport a Pünkösdi Cigánymissziótól február 22-én a szerbiai Magyarittabéra látogatott, hogy ott szolgálatot végezzen erősítve ezzel a jó testvéri viszonyt.

Elsőként Surman László szólt a gyülekezethez, szeretettel köszöntött mindenkit átadva az itthoniak üdvözletét. Ezt követően Sötét László néhány személyes élménnyel tett bizonyságot, szavaival élő hitre és az Országos Cigánymisszió imahálózatában való részvételre buzdította a jelenlévőket.

Végül Andjelic János lelkipásztor igehirdetése következett, melyben rámutatott arra, hogy Pál apostolt a hittel és hűséggel szolgáló társai még akkor sem hagyták magára, amikor ő börtönbe került, és az üldöztetés és a félelem ellenére folytatták szolgálatukat, és töretlenül hirdették Isten igazságát. Mi sem engedhetjük meg magunknak, hogy elkényelmesedjünk, hogy saját skatulyánkba zárjuk be magunkat. Ki kell törnünk saját kereteink közül, és Isten szavára figyelve szolgálni embertársainknak – zárta mondanivalóját a pásztor.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »