pcsz-koszono-kepaslap-20210204

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának adománykészlete a lakosság felajánlásaiból tevődik össze. Támogatók nélkül nem lenne mit odaajándékozni a krízishelyzetben lévő családoknak.

A bútorokat, ruhaneműket, háztartási kis- és nagygépeket, gyermekjátékokat, konyhai eszközöket, lakástextilt, és egyéb adományokat a sok jó szándékú „idegennek” köszönhetjük, hisz nélkülük a mi munkánk és erőfeszítésünk kevés lenne, hogy számos rászorulót elérjünk.

Ha szeretne segíteni az elesetteken, olyan családokon, akiknek szüksége lehet pont az Ön adományára, keressen bennünket bizalommal a 06-30-156-9443 telefonszámon!

Hálásak vagyunk minden jó adományért, és azért, hogy az Úr ad erőt nap mint nap a munkánk elvégzéséhez!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »