Tűzifával és kályhával segített a cigánymisszió szeretetszolgálata kevermesi családokon, akiknél komoly nehézségbe ütközik a mindennapi létfenntartás. A hasonló akciók lebonyolítására a jószívű adakozók támogatására folyamatosan szükség van.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata a téli időszakban is megtesz minden tőle telhetőt, hogy hatékony segítséget nyújtson a rászorulóknak. Országos szinten mintegy száz családon tudnak segíteni a misszió munkatársai, amelyhez nagyban hozzájárulnak azok a támogatások is, melyek Finnországból, a Fida keresztény szervezettől és a kuopioi Eelim Gyülekezettől érkeznek.

 „Kevermesen is folyik gyülekezetplántálás, az ottani testvérek révén jutott el a híre hozzánk a nagy szükségben lévő családoknak. Igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy támogatást tudjunk nyújtani a nehéz helyzetbe került embereknek, ezért egy jótékonysági koncertet is szerveztünk decemberben. A Kökény Attila közreműködésével zajló esemény bevételéből szintén számos családot tudunk támogatni” – emelte ki Kis István a Szeretetszolgálat országos koordinátora.

Bár minden nap dolgozik a most meglátogatott kevermesi család feje, de a hat gyermek mellett így is komoly nehézséget okoz számukra a folyamatos anyagi gondok legyőzése.

Hatalmas segítség számunkra ez a mostani adomány, köszönjük mindenkinek, aki segített nekünk. Jelenleg egyetlen helységben tudjuk összehúzni magunkat, de mostantól a gyermekekre külön szobában is fűthetünk” – mesélt körülményeiről a hatgyermekes anyuka.

A következő helyen négy gyermeket nevel a család, és a szülők nem csupán a tűzifáért, hanem mindazért a lelki támogatásért is hálásak, amelyet az elmúlt időszakban a cigánymisszió munkatársaitól kaptak.   

A kisfiam, 12 évesen egyetlen gyülekezeti alkalmat sem hagyna ki, szerintem ez nagyon sok fiatalnak komoly lehetőség, hogy jó útra térjen. A gyülekezetben ki tudják önteni a lelküket az emberek, és valódi segítséget kapnak a problémáikra, nekünk ez mindennél többet ér ” – fogalmazták meg a család tagjai.  

A misszió minden olyan támogatásnak örül, amellyel segítséget tud nyújtani a nehéz sorsú embereknek, a felajánlásokat az országban felállított Szeretetpontokon lehet leadni, amelyek címe a szervezet honlapján található meg, ugyanitt közvetlen utalásra is lehetőség van.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 28.
 • 2023. március 28. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »