Az MPE OCM Segítő Szolgálatának mátészalkai telephelyén Közösségi Napot tartottunk immár harmadik alkalommal a Szép korúak köszöntése céljából. Az ünnepség megrendezésére október 28-án került sor, délután 14 órától a helyi gyülekezet imatermében. Mátészalka, Nagyecsed és Kántorjánosi településről is érkeztek ellátottaink, gondozónőik kíséretében.

A rendezvényt Szabados Dávid, régiós vezető nyitotta meg köszöntő beszédével. Változatos programmal kedveskedtünk vendégeinknek, kifejezve szeretetünket és megbecsülésünket a Szép korúak felé. A műsor végén egy-egy emléklapot nyújtottunk át a jelenlévőknek, majd szeretetvendégséggel egybekötött beszélgetésre invitáltuk az ünnepelteket. Az összejövetel családias, meghitt és vidám hangulatban telt. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy idén is értékes pillanatokkal és közösségi élményekkel ajándékozhassuk meg időseinket.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-20201015_01
Sok embernek segítettünk

A Békési SZERETETPONT élelmiszercsomagokat adományozott több nehéz körülmények között élő családnak városunkban. A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához beérkező kérelmek útján tudtuk felvenni a kapcsolatot

Elolvasom »