Az MPE OCM Segítő Szolgálatának mátészalkai telephelyén Közösségi Napot tartottunk immár harmadik alkalommal a Szép korúak köszöntése céljából. Az ünnepség megrendezésére október 28-án került sor, délután 14 órától a helyi gyülekezet imatermében. Mátészalka, Nagyecsed és Kántorjánosi településről is érkeztek ellátottaink, gondozónőik kíséretében.

A rendezvényt Szabados Dávid, régiós vezető nyitotta meg köszöntő beszédével. Változatos programmal kedveskedtünk vendégeinknek, kifejezve szeretetünket és megbecsülésünket a Szép korúak felé. A műsor végén egy-egy emléklapot nyújtottunk át a jelenlévőknek, majd szeretetvendégséggel egybekötött beszélgetésre invitáltuk az ünnepelteket. Az összejövetel családias, meghitt és vidám hangulatban telt. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy idén is értékes pillanatokkal és közösségi élményekkel ajándékozhassuk meg időseinket.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »