Kulturális műsorral, közösségi programmal és szeretetvendégséggel köszöntötte a békési időseket az MPE OCM Segítő Szolgálat az „Idősek Világnapja” alkalmából.

Október 4-én a Segítő Szolgálat békési telephelyén megtelt az idősek klubja. A Reményhír Intézmény Epreskerti Óvoda gyermekei rendkívül színvonalas műsort mutattak be a 30 idős embernek, akik meghatódva figyelték a kicsinyeket. Az ovisok vidáman énekeltek, táncoltak, mondókáztak és szavaltak az ünnepeltek nagy örömére.

Az idősek maguk is készültek egy-egy dallal vagy szavalattal, amit lelkesen osztottak meg társaikkal. Az Idősek Napja tombolahúzással, közös süteményezéssel és meghitt beszélgetésekkel zárult az MPE OCM Segítő Szolgálatánál. 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »