2014_alomvar_17

Tárt kapukkal várta a napokban a gyermekeket az MPE OCM által fenntartott új, modern Álom-Vár Bölcsőde Isaszegen. A kezdetben megszeppent gyermekek idővel feloldódtak a sok érdekes játéknak és a kisgyermeknevelők szerető gondoskodásának köszönhetően.

Az Álom-Vár Bölcsőde a kedves szülők és gyermekeik közötti elszakíthatatlan kötelékre fókuszálva biztosítja a gyermekekről való napközbeni gondoskodást. Míg a szülők dolgoznak, a gyermekek meghitt, családbarát, biztonságos környezetben tudhatók. Olyan családokat is várnak, akiknek csak néhány napi vagy órai gyermekfelügyeletre van szükségük.

A szakszerű gondozást, többlet szolgáltatásokat biztosító korszerű Álom-vár Bölcsődébe való beiratkozással kapcsolatban érdeklődni lehet Zvada Éva intézményvezetőnél, de tájékozódhat a bölcsőde honlapján is: www.alomvar.hu.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »