2014_alomvar_17

Tárt kapukkal várta a napokban a gyermekeket az MPE OCM által fenntartott új, modern Álom-Vár Bölcsőde Isaszegen. A kezdetben megszeppent gyermekek idővel feloldódtak a sok érdekes játéknak és a kisgyermeknevelők szerető gondoskodásának köszönhetően.

Az Álom-Vár Bölcsőde a kedves szülők és gyermekeik közötti elszakíthatatlan kötelékre fókuszálva biztosítja a gyermekekről való napközbeni gondoskodást. Míg a szülők dolgoznak, a gyermekek meghitt, családbarát, biztonságos környezetben tudhatók. Olyan családokat is várnak, akiknek csak néhány napi vagy órai gyermekfelügyeletre van szükségük.

A szakszerű gondozást, többlet szolgáltatásokat biztosító korszerű Álom-vár Bölcsődébe való beiratkozással kapcsolatban érdeklődni lehet Zvada Éva intézményvezetőnél, de tájékozódhat a bölcsőde honlapján is: www.alomvar.hu.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »