Az első alkalom, amikor az MPE OCM gyomaendrődi házi csoportja, valamint a Reménysugár együttes meghívást kapott egy közösségi napra Gyomaendrődön.

A december 18-ai közösségi nap keretében hitünket és reménységünket felvállalva, a zene nyelvén mondtuk el azt, hogy mit jelent számunkra az ajándékozáson túl a Karácsony és Jézus Krisztus!

Nyitottsággal és lelkesen hallgatott minket a mintegy harminc főből álló helyi fiatal és idősebb korosztály. A Reménysugár együttes koncertjét Szilágyi Robi koncertje követte, majd interaktív beszélgetés következett a közösségi napra ellátogatókkal. A rendezvény keretében az MPE OCM Szeretetszolgálata nyújtott át Karácsonyi Szeretetcsomagokat. Finom, csirkepaprikással vendégeltek meg minket… Ebben a kellemes hangulatban készültünk Krisztus születésének ünnepére.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »