hajdusamson_20191128_09

Az MPE OCM Segítő Szolgálat Hajdúsámsoni Telephely dolgozói 2019. november 29-én ünnepelték a szépkorúakat, melynek helyszíne a Hajdúhadházon lévő Pünkösdi Gyülekezet közösségi terme volt.

Telephely- és gyülekezetvezetői köszöntő után a munkatársak zenés műsorral, önálló, kifejezetten erre az alkalomra írt saját verssel, illetve vidám, bohókás jelenettel készültek. Az estet a dolgozók közös éneklése zárta, melyet az ellátottak örömére tombolasorsolás követett.

Végül, de nem utolsósorban vacsora meghívással kedveskedtünk vendégeink számára. Az ízletes, finom egytálételről a hajdúhadházi kollégák gondoskodtak. Nemcsak a kezük, szívük-lelkük, hanem még egy kis káposzta is belekerült az ünnepi fogásba.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ópályi
150 reggeli Ópályiban

A Segítő Kéz a Reménységben Egyesület minden tanítási nap reggelén szendvicsekkel és teával segíti  az iskolába tartó hátrányos helyzetű gyermekeket Ópályiban. Ezt a

Elolvasom »
pcsz-berettyoujfalu-20210301_00
Segítünk a bajban

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA érkezett egy kérelem, melyben az állt, hogy egy többgyermekes család krízishelyzetben él. Telefonos egyeztetés után az édesanya felkeresett minket a

Elolvasom »