20201030-nyirvasvari

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Nyírvasvári Gyülekezete a helyi fiataloknak hozott létre egy olyan klubot, ahol a résztvevők szeretetteljes, vidám hangulatban kapcsolódhatnak ki és tanulhatnak sok hasznos és érdekes dolgot életről és Istenről egyaránt. A fiatalok nagy örömmel és lelkesedéssel várják minden héten a péntek 17 órákat, hiszen ekkor kezdődnek el a programok a Nyírvasvári Közösségi Házban.

Legutóbbi alkalmunkon Rézműves Miklós szolgált a fiatalok felé, aki a tanulás fontosságára hívta fel a figyelmet, majd Gaál Tibor tett bizonyságot arról, hogy ő hány évesen érettségizett le, tanulni ugyanis soha nem késő!

Az alkalom Cajon oktatással folytatódott, ami egy fából készült doboz kinézetű ütőhangszer. Hogy ezt a különleges dobot hogyan is kell megszólaltatni, azt Balogh Lorenzó mutatta be, majd tanította a résztvevőknek.

Az alkalmat ping-pong versennyel zártuk. 

„Mi módon őrizheti meg tisztán az ifjú az ő útját, ha nem a te beszédednek megtartása által?” Zsolt 119,9

Rézműves Miklós

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »