logo

Tele van a Biblia angyali jelenésekkel, melyekről előszeretettel és nagy izgalommal szoktunk olvasni, mert akkor általában valami igen emlékezetes dolog történt, vagy rendkívüli esemény jövőbeli történésére hívták fel a figyelmet.

Az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában február 1-én tíz fővel Máté evangéliuma első részének második felét tanulmányoztuk, amikor is Mária viselős lett, mégpedig természetfeletti körülmények között. Ez az esemény nem csak a mai kor embere számára rendkívüli, de még Józsefnek, az ő jegyesének sem volt könnyen feldolgozható információ. A folytonosság biztonsága, József hitének erősítése végett egy angyal is megerősítette az isteni fogantatás tényét, melynek valódiságát a későbbi csodálatos megtapasztalások is továbberősítettek bennük.

Nagy örömmel tanulmányozta a csoport ezt a történetet, és örömüknek az alkalom végén hangot is adtak.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »