Az embert közösségi életre teremtette Isten, ezért alkotta Évát is, hogy Ádám ne legyen egyedül, hanem legyen neki egy segítőtársa. Szükségünk van arra, hogy beszélgessünk Istennel, hiszen Jézus is ezt tette. Amíg köztünk élt, példát mutatott számunkra. Az Istennel való beszélgetésünket imádkozásnak nevezzük. Az imádság fontosságáról beszélt Sötét László a Mezőberényi házicsoportban, megerősítve, hogy nekünk is szükségünk van Istenre.
Április 25-én is, mint minden héten, a körülbelül 6-8 fős cigány közösség azért jött össze hogy aznap is a Biblia üzeneteit tanulmányozzák. Az összejövetelen a János 14:12-14.; 15:7-8.16.; 16:23-24.; 26-27. igerészekről beszélgettünk, keresve, hogy mit üzen általa Isten. A tanulságunk az igéből: édesapánknak mindent elmesélünk, hiszen szeretnénk, ha mindenről tudna. Ezt kell tennünk mennyei atyánk felé is. Ezen kívül, ha szükségünk van valamire, azt megmondjuk, kérjük a mi apukánktól. Mennyivel inkább elmondhatjuk a mi Mennyei atyánknak!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210303_00
Szeretettel segítünk, ahol tudunk

Pár nappal ezelőtt Furtáról érkezett három hölgy a Berettyóújfalui SZERETETPONT irodájába, hogy segítséget kérjenek tőlünk saját családjuk részére. Nagy szeretettel és segítő szándékkal

Elolvasom »