logo

Jézus személyesen szólította meg és hívta el szolgálatra tanítványait annak idején, mind a tizenkettőt. Ma sincs ez másképp! Személyesen szól a szívünkhöz, és persze embereken keresztül teszi ezt, mégis határozott érintést érzünk szívünkben. Ráébredünk arra, hogy szolgálnunk kell és ez minket boldoggá tesz. Rengeteg örömteli élményben volt részük a tanítványoknak, hiszen sok-sok emberi sors jobbra fordulásában segédkeztek. Átéltek azonban rengeteg üldöztetést, rágalmazást, verést, bántalmazást is, amire Jézus a kiküldés előtt fel is készítette őket – hangzott ez az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában április 17-én.

Csodálatos a feladat, amire felkérést kapunk mi, keresztények, mely megtisztelő lehetőség arra, hogy ennek során Jézus tanításával való egyetértésünkről, az ő bennünk elvégzett jobbító munkájáról tegyünk vallást környezetünk számára.

Fontos megemlíteni, hogy a személyes megszólítás legelőször is egy Jézussal való személyes kapcsolatra hívást jelent. Amikor boldoggá tesz minket a vele való élet, nem lesz más vágyunk annál, mint sem hogy továbbadjuk az átélt élményeket másoknak. Ez lesz a mi bizonyságunk…

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések