Kapcsolatokra vagyunk teremtve, ha tetszik, ha nem. Ha jól működtetjük kapcsolatainkat családon belül és tágabb értelemben is, akkor abból jól tudunk profitálni, sőt magunkkal teszünk jót. Fontos tehát kapcsolataink ápolása, és nemcsak annak tudata, hogy erre szükség van.

Az alaptanításokkal való foglalkozás során, az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában, keresztény életünk lelki házként való építése során felismertük, milyen fontos minden egyes személy. Ezt egymás meglátogatásával is igyekszünk kifejezni!

Július 17-én arról beszélgettünk a házi csoporton résztvevőkkel, hogy a házban minden egyes téglának értelme és értéke van. Tehát meg kell becsülnünk egymást, ezzel is engedelmeskedünk az Istennek és akkor, ha viharként jönnek a próbák, nem fogják lerombolni életünk házát, mert az valóban sziklára épült és nem homokra. Így nem élménykereszténységet élünk, hanem a felfedezett és beépített igei felismerések értékké nőnek fel bennünk, engedelmes hívőkké válunk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »