logo

Az MPE OCM gyülekezet plántálási programjának keretében, július 24-én, a Máté evangéliuma 14-részét tanulmányoztuk Mezőberényben.

Az ige többek között rámutat arra, hogy ameddig Krisztusra figyelünk, rendben vannak a dolgaink. Amikor levesszük szemeinket Jézusról, a körülményeket nézzük és a problémákat, akkora lesz előttünk a probléma, hogy mást nem is fogunk látni ezen kívül!

Jézus a vízen járt, azt tette Péter is ameddig Jézusra figyelt. Amint Péter levette róla szemét el kezdett merülni, mert a körülményekre figyelt, a szélre és a hullámokra. Máté,14:29-30: „Gyere”- felelte Jézus. Péter ki is lépett a hajóból, és a vízen járva elindult Jézus felé. Amikor azonban látta, hogy milyen erősen fúj a szél, megijedt. Kezdett elsüllyedni, és így kiáltott: „Ments meg engem Uram!”

Minden problémában Jézusra kell figyelnünk, sikerrel járunk, ha nem vesszük le róla tekintetünk.

Sötét L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »