Ha engedjük, hogy Isten vezesse, irányítsa az életünket, akkor bűnös természetünk többé nem fog uralkodni bennünk, nem fog tudni érvényesülni. Mit tudunk az ellen tenni, hogy ne a testi vágyainknak engedelmeskedve éljük le az életünket? Mert sajnos legelemibb ösztönünk, hogy önző módon mindig azt tennénk, ami csak nekünk jó. Hogyan változhat ez meg?

Ezen kérdések mentén beszélgettünk, az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában, szeptember 29-én. A Biblia azt mondja, hogy ha átadtuk Istennek az életünket, nem élhetünk tovább régi bűnös természetünk, saját emberi akaratunk szerint. Akik erről ellentétesen gondolkoznak, magával Istennel helyezkednek szembe.

Döntenünk kell arról, hogy a Szent Szellem állandó irányítása alatt akarunk élni, hogy Ő megteremtse bennünk a következőket: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség és önuralom. (Galata 5,22)

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »