Ha engedjük, hogy Isten vezesse, irányítsa az életünket, akkor bűnös természetünk többé nem fog uralkodni bennünk, nem fog tudni érvényesülni. Mit tudunk az ellen tenni, hogy ne a testi vágyainknak engedelmeskedve éljük le az életünket? Mert sajnos legelemibb ösztönünk, hogy önző módon mindig azt tennénk, ami csak nekünk jó. Hogyan változhat ez meg?

Ezen kérdések mentén beszélgettünk, az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában, szeptember 29-én. A Biblia azt mondja, hogy ha átadtuk Istennek az életünket, nem élhetünk tovább régi bűnös természetünk, saját emberi akaratunk szerint. Akik erről ellentétesen gondolkoznak, magával Istennel helyezkednek szembe.

Döntenünk kell arról, hogy a Szent Szellem állandó irányítása alatt akarunk élni, hogy Ő megteremtse bennünk a következőket: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség és önuralom. (Galata 5,22)

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ssz-inarcs-czaganyi-csalad
Misszió – a szeretet nyelvén

A misszió szó először is a keresztény egyházak evangéliumot hirdető tevékenységére – annak különböző területeire – utal. Szélesebb értelemben küldetést, elhívatást – megbízást,

Elolvasom »