nyirkata_gyuli_2021_02

Isten Igéjében azt mondja, hogy látásnélkül elvész a nép. Kaptunk egy látást kb. 10 évvel ezelőtt, láttam egy gyülekezeti házat, melyben karácsonyfát öltöztetünk. De ekkor még, mint házi csoport működtünk.

Közben teltek-múltak az évek, házról házra tartottunk alkalmakat, az emberek kicserélődtek, úgyhogy esély nem látszott a látás beteljesedésére. 10 év türelem, kemény munka, mind ezt az Istentől kapott ígéretben bízva és meg is jött az áttörés.

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió közreműködésével megalakult a nyírkátai Reménység háza gyülekezet Isten dicsőségére. Viszont a felújításra anyagi fedezetünk nem volt. Azt tudni kell Nyírkátáról, hogy ez egy szegény kis falu, ahol az emberek többsége közmunkából és napszámból tartja fenn magát. Úgy voltunk vele, hogy ha az Úr megadta a lakást, akkor gondoskodni fog a felújításáról is. Adakozások által bevetettük a gyülekezethez tartozó kertet, ami kb. 0,6 hektáros terület és az aratás összegét a felújításra fordítottuk! Odaszánt és türelmes testvérek kemény munkájukkal fejezték ki hálájukat az Úrnak, melyet önerőből nem értünk volna el. Ez a mi kis csoda történetünk a gyülekezet megalakulásáról! 

Azt üzenem a kedves olvasóknak is, hogy amit kaptok látást az Istentől, ne adjátok fel, mert meglesz az, ha eljön az ideje! De az odavezető út alatt tanulsz meg sok mindent ahhoz, hogy valóság lehessen az életedben.

Lakatos Róbert

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 27.
 • 2024. február 27. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. február 27. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. február 27. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. február 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. február 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. február 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »